Det växer mossa på dagens ungdom

Torsdagkväll blev det Byttan med Kalmar Posten, stand-up comedy med Lennie Norman och någon skön kanadensare och så klart god mat. Det började som ett sömnpiller av humor, men med trevligt sällskap. Och det slutade underbart och med ännu trevligare sällskap. Det blev en del dricka, åtminstone för några av oss. Och det var stämning. Det är här alla Kalmarbrats, Patrick Ekwall, Robert Gustavsson och Peter Dalle hänger när dom är på landet. Byttan är ett trevligt ställe. Och denna helg. Jag dör. Rotlösheten exploderar. Människor är som inlåsta björnar som gått i ide. Männsikor vill inte gå ut. Och jag vill inte sitta hemma. Man kanske skulle flytta? Var är människorna som vill ha roligt innan dom fyllt hundra? Inte här i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Karin

Byttan är hur bra som helst. Bästa stället i hela kalmar! ;) Du kan flytta hit! Eller så åker du till Stockholm och utnyttjar Nordic lights erbjudande nu, för att stilla rastlösheten! :)

2008-10-31 @ 21:21:25
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv: Jag såg också Krunegård i somras, och han var grymt bra! Nog tror jag att Hello Saferide är bra live, har bara sett henne som Säkert! tre gånger ;)

2008-10-31 @ 22:36:26
URL: http://tankeord.blogspot.com
Postat av: Jennifer och Linnéa

Svar: haha j a väldigt mycket knas

2008-11-01 @ 03:43:22
URL: http://sweetnothing.blogg.se/
Postat av: anna

har aldrig vart på "nya byttan" men det verkar nice.ja den DVDn är grym. var faktiskt på den konserten. grymt. klart jag såg han på svt. han är så fin han.

2008-11-01 @ 11:10:11
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Frida Sundb

Varför det för? Jag tycker att fyllebilder är det roligaste någonsin! Speciellt dagen efter för då har man ibland något alldeles extra trevligt att upptäcka på facebook samt bilddagboken!

2008-11-02 @ 01:02:21
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise [En bulle i ugnen]

Haha Byttan är najs. :)Jag är nog en av de som låst in mig men i mitt "tillstånd" är det ju inte så konstigt i iofs... :P

2008-11-04 @ 15:31:15
URL: http://annlouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0