Nu är det bevisat att jag är smartare än andra

Sitter utanför mitt pojkrum som inte längre finns. Omkring mig har jag två katter som aldrig förr varit så snälla tillsammans. Och Greta luktar lika gott som förr. Det har varit en ledig dag med massage (det här börjar ruinera mig), klippning hos Lotta på Åbergs och jag har lämnat ifrån mig min laptop på service än en gång. Som jag vill skjuta HP rakt i hjärtat. Och som jag stressade igår för att hinna köpa en extern hårddisk. Och jag hann. På tolvtimmar hann jag ändå inte överföra allt, så har jag ens någonting av mitt liv kvar när datorn kommer tillbaka? Kanske mitt liv går under. Kanske livet likaväl går av. En dator idag är allt, ens liv. Datorn är en slags bank. Och om jag förlorar allt kommer jag gå under. Som om börsen inte redan taigt mitt liv. Och återigen har jag provat nya glasögon. Eftersom det var något trasigt som tog sådan tid med dom jag beställde fick jag kolla ut nya. Och beslutsångest är min ägodel och rastlöshet ett tidsfördriv. Jag behöver någon som akut kommer och är smakråd. Jag vill ha tre. Och jag har alltid velat ha allting.


Massagen har verkan. Och huvudvärken minskat. Ett tag trodde jag att det på riktigt handlade om kronisk huvudvärk. Jag har haft ork, haft lust, haft tid. Och kunnat träna. Och jobbet går som på räls när man orkar vara trevlig. Igår kom det in en äldre korrekt herre som var så artig och snäll. Han geniförklarade mig och förklarade att han jobbade med att analysera människors beteende. Och han berättade att det var vetenskapligt bevisat att vänsterhänta människor är smartare än andra. Och han var lyrisk när han talade om det. Jag berättade att jag delvis visste om det, att jag läst att vänsterhänta är mer tekniskt begåvade. Och då menar jag inte tekniskt som i att montera lampor eller tekniskt som i teknisk utbildning, för det är jag verkligen inte. Utan jag menar god teknik i idrotter och liknande. Det fanns väl någon anledning att min golfsving var snygg och perfekt enligt dom flesta? Och någonstans i den självsäkerheten finns det en aning glimt i ögat. Och allvar. Jag tycker om när man kan prata om ingenting på ett djupare plan. Som sådana här saker. Och nu vet jag, jag är lite smartare än alla andra. Och konstnärligt lagd, teknisk och tänker mer emotionellt än sakligt när det gäller beslut. Jag är genomsyrad. Och analyserad.


Kommentarer
Postat av: anna

svar: heh eokej tur det. brukar ju knappt komma snö till kalmar.

2008-10-08 @ 17:04:34
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är ingen fara! Du har rätt. Jag borde inte älta problemet. Det är lite jobbigt fortfarande. Jag o han hejar inte på varandra längre. Vi mest tittar åt varandra. Är ganska ledsen för jag ville verkligen inte förstöra våra attityder mot varandra som alltid varit trevliga och vänliga. Jag och många av mina vänner tror att han är osäker och inte vet om hur han ska hantera situationen. Jag tror inte han menar något illa mot mig genom att gå förbi med blicken i marken uan att hälsa. Han är inte den typen helt enkelt.Har fått syn på en otroligt rar och söt kille. Känns kanske lite som om jag släppte det andra väldigt fort. Jag har väl inte släppt det. Jag vill bara försöka tänka på annat. Får väl se vart det leder. Känner inte killen nämligen så ja, vi får se!Det är bra att du säger åt mig ibland. Jag behöver tänka i andra banor!

2008-10-08 @ 18:59:43
URL: http://nittonhundra91.blogspot.com
Postat av: Karin

Datorn är hela mitt liv. Nästan. :P Men min HP är förmodligen mycket äldre än din.Har du beslutsångest? Jag kan aldrig aldrig aldrig bestämma mig. Det är så jobbigt! :P Spelar du golf också? :)

2008-10-08 @ 19:12:51
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: helena

haha ja de kan jag väl :)

vad kul att du är en del på mallorca :D hur kommer det sig ?:)

jag o en kompis ska åka dit ett år efter studenten! hihi, :) vet du om det finns många lägenheter där som man kan hyra ut o så:)?

2008-10-08 @ 19:28:26
URL: http://helenaaolzon.blogg.se/
Postat av: Sofia

Förresten, vill bara säga att jag är glad att du sa åt mig på skarpen redan från början. Jag var en jävligt svag person, men du var en stor del av att jag faktiskt tog steget och tog kontakt med honom. Det är skönt att veta att det finns någon man kan luta åt (även om du inte är här) :D

2008-10-08 @ 19:44:01
URL: http://nittonhundra91.blogspot.com
Postat av: Karolin

Jag har alltid gillat henne så jag kommer nog alltid göra det, hur hon än bäver att bli eller vara det är något med en idol som fastnar i hjärtat. Precis som Spice girls och Bsb you know, de är alltid och kommer alltid vara bra.Massage skulle jag behöva typ massera in vettigt i mitt huvud så jag slutar hitta de som krossar mitt hjärta. Du som är överanalyserad och lite smartare än alla andra;), borde kunna ge mig ett bra tips;)!Varma hälsningar!

Hoppas du får en bra kväll...

Jag är lite beroende här, just for info=).

2008-10-08 @ 20:09:14
URL: http://bubblaren.blogg.se/
Postat av: Linda

Håkan sist var ingen besvikelse, det bara saknade vissa låtar som egentligen alltid borde vara med. Så nu måste jag ta reda på om han kommer utelämna de låtarna under hela höstturnén eller om det bara var på Liseberg.

2008-10-09 @ 01:14:05
URL: http://limahefo.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

hehe ja alla kan vi inte gilla samma skor :P

2008-10-09 @ 09:59:16
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Karin

ja om man är lite ledsen eller irriterad över något.. så får man höra typ "hur är det med dig? mår du inte bra?" då blir jag aarg haha.. typ snäser ifrån "jo det är bra är det bra med dig"

2008-10-09 @ 10:18:20
URL: http://karinolofsson.blogg.se/
Postat av: Josse

Jag borde med massera mig :P eller ja, bli masserad! haha som sagt i tusen år det med.Oliver är ju inte hemma och kommer nog aldrig mer komma hem

valpen kiara trivs bra, mycket spring ut o in bara så vi båda har somnat på golvet ett antal gånger redan

2008-10-09 @ 12:02:08
URL: http://juiiice.blogg.se/
Postat av: Karin

Haha, tackar helst nej till det erbjudandet, städa är inte alls roligt. Men jag kan gärna baka en paj eller två istället :)men varför slutade du med golfen?Har du hört Melissa Horn? :)

2008-10-09 @ 18:51:14
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: helena

okej va spännande :)

varit på mallorca någon gång ?:)

2008-10-09 @ 19:18:41
URL: http://helenaaolzon.blogg.se/
Postat av: Nina

svar: jag tar också jättegärna den värmen :D vi kanske kan dela på den?ta chansen & dyk, det är en så häftig & underbar upplevelse :)kram/nina

2008-10-09 @ 19:37:09
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: JENNA

sv; jaaa, hunden heter ullabella jö ( ;

2008-10-09 @ 20:32:34
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: ROXY

gött att höra, jag tackar så mycket :D

borde lägga ner lite tid på bloggen också, eller kirra en egen dator :/

kleerup

lcd soundsystem

tiga

andreas tilliander

dessa tips har jag redan lyssnat på en hel del, men de andra skall jag ta mig en titt på. gillar du också house/elctro? (:2008-10-09 @ 21:01:47
URL: http://legoliv.blogg.se/
Postat av: Karolin

Det är höst nu och allt kan BLI underbart;-), Try it that way!!!Ja men det är där som är problemet. "- man måste ge livet chanserna och riskera lite!?"... Jag gör det hela tiden och biland tycker man att någon borde kunna riskera lite med en själv. Haha, lite som sången soulmate, med Natascha Beddingdfield, förlåt min dåliga stavning(glömt hur hon stavas) och jag som snart är klar svensk lärare:P...Haha du har rätt, sånt här kan man diskutera i oendligheter, men det är skönt att fler än jag tycker man ska leva livet...:-D!We work it that way!!!

2008-10-09 @ 22:57:42
URL: http://bubblaren.blogg.se/
Postat av: Ia

Ääh, Hultsfred - Scmhultsfred :P Fast jag vet ju inte, har aldrig varit på gyttjefestival hehe. Men just nu är det Depeche som gör det. Så Arvika-09 vinner mitt biljettköp ^^

2008-10-10 @ 00:15:00
URL: http://virgo.blogg.se/
Postat av: Karolin

Svin, idoiter, tråkiga, de visar sig vara "fel" och de vill inte? Det är så det är... Urs vad deprimerande det låter men det är så det är. Jag har fått höra av vänner och närstående att jag ger så otroligt mycket och andra är inte vana vid det, till och med de kan blir rädda för mig(skämt o sido), men de sticker för jag ger liksom hela mitt hjärta. Men vadå är det inte det som är meningen kan jag tänka då+ med kärlek, att man ger sin hand? Vad söt du är som diskuterar det här med mig:-D. Hejja Elvis!Får du en trevlig helg i kalmar, btw har jag släkt där:-)...Kram

2008-10-10 @ 13:21:00
URL: http://bubblaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0