Borta sen januari, stenad och nervös. Bara jag är kvar nu, tänkte använda tiden seriöst. Men så fick du se mig naken. Som att ta tid på en solkatt. Tre trick på raken, helt fel person och helt fel natt.

Ibland skulle jag vilja ha en helg utan fest, men jag kan inte. Jag kan inte få bort myrorna som springer i mina ben, nyponpulvret som kliar i mitt bröst eller den eviga centrifugen som rör sig i mitt huvud när jag sitter still. Den ständiga blodcirkulationen liksom rör sig i sidled om jag sitter still, det växer nyponpulver någonstans i mig. Och det blev en helg med ett riktigt härligt gäng människor, samlade här hos mig där alla tycks vilja bo. Vi var många. Vi var glada. Och några var nytt folk, någon återinflyttad och någon annan helggäst i stan. Jag antar att jag alltid kommmer att gå ut, även om det känns som håret växer fortare i soffan än i baren. Jag känner mig så obekväm i det här håret.


Jag har jobbat helg. Och lördagen hade jag så många jag talade med men kokade av att inte få till några avslut. Jag blir förbannad på mig själv när jag inte säljer. Jag borde sålt helt fantastiskt. Och eftersom jag sålt bedrövligt i hela januari blev söndagen en dag byggd på ren ilsken vilja. Det blev en ganska bra jobbhelg ändå till slut. Och trots att lördagens förbannelse satt i även till kvällen kanske jag blir förlåten någon gång. En väldigt försenad taxichaufför var otrevlig mot mig och jag var otrevlig tillbaka. Efter att han sagt att det fanns fler taxibolag (jorå jag tar dom nästa gång sa jag) i stan råkade jag säga att han var den sämsta taxichaffören jag åkt med. Och så vitt jag minns råkade jag nog säga tjockis till honom i samma mening. Jag gjorde säkert ett fantasitskt intryck på folk i helgen, eller inte. Fast egentligen, innerst inne, är jag väldans snäll. Jag jobbar på det där med att bli en snällare och bättre människa i alla lägen. Lite bilder från helgen och jag ska inte hänga ut alla så det får bli på några få av oss. Och snart ska jag jobba på utmaningen från Pelle om hur jag bor.


 

Från vänster; Christian, Nella, jag & Severina

Dagens låt: Johan Melander - Kom vinter

Kommentarer
Postat av: anna

men du kalle, luggen ser ju fin ut ändå.



jag har försökt lära mig på sista tiden att man inte behöver gå ut varje helg. eller ja att jag inte behöver det. har precis lärt mig uppskatta en lördagkväll hemma med mig själv, någon bra film och grym musik. men shit det är svårt och det kryper i kroppen ibland. nästa helg måste jag dansa.



inspiration till allt möjligt menade jag. skriva, klädstil, inredning, bloggen, allt möjligt :)

2009-01-18 @ 22:42:30
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Emma Damm

Jag tror jag förstår lite hur du menar :-) Jag ska göra det nån gång. Jag har gjort en på min farmor en gång men annars har jag inte gjort någon på någon äldre.

2009-01-18 @ 22:47:58
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Hmm...ja men du kanske får mersmak på det korta håret nu...kanske slutar med en helsnagg? ;) Den där låten gillar jag med.

2009-01-18 @ 22:49:30
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Lena

oj, vilka sjöng? bara så du vet så har jag världens sämsta minne, och håkan får resten av mitt minne att blåsas ut totalt - jag minns honom och glömmer allt annat.

men jag ska tänka, håkan sjöng och vann två priser, han spelade väl en lång lång tid, tror jag. sen var det hammerfall också (varför jag nu lagt dem på minnet), var anna ternheim med där också, tro?

markus krunegård sjöng något, men det var nog inte ensamt - eller? äh, det är ingen mening att jag försöker. jag minns bara saker som att markus krunegård var sjuk och att henrik torehammar var likadan i tv som i radio.



ja, jag vet inte hur det är det där med böcker, jag har alltid haft både böckerna och musiken så nära. det kanske är det som gör att du skriver så bra? du har en enkel och rak inspirationskälla, det jag blir spretigt för jag gillar så många olika slags texter och vet inte vilken sort jag ska ägna mig åt.

men nog skriver väl du grammatiskt korrekt? annars hade jag reagerat för länge sen, jag är galet mycket språkpolis, haha!

2009-01-18 @ 22:53:08
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Emma

Men se på Kalle. Vad bra att du tog ditt förnuft tillfånga och outade din look mer på bloggen! Det ser inte alls dåligt ut med luggen & jag tycker mig skymta en välsittande skjorta på dig också. Hett Kalle ;)



Givetvis är jag inte den som är den när det gäller att shoppa. Anytime!

2009-01-18 @ 22:56:27
URL: http://emmailondon.blogg.se/
Postat av: Angelica

Äsch, det var väl inget! Ville bara meddela dig om vad din blogg gör med mig många gånger :)



Jag tycker det är bra att du sa ifrån till taxichauffören. Man ska inte alltid vara snäll. Det är inte hälsosamt. Det är jag övertgad om!

2009-01-18 @ 23:01:53
URL: http://sjusadeles.blogg.se/
Postat av: severina

haha, kalle, nella berättade om ditt förlåt-sms. du var ju inte ond, du var rolig! tack för en trevlig kväll :)

2009-01-18 @ 23:10:02
URL: http://severina.blogg.se/
Postat av: LOVISA

det är ju du ändå, som är söt och bäst. dina ord är så, perfekta. varje gång.



kram och godnatt, k.

2009-01-18 @ 23:11:04
URL: http://tidtid.blogg.se/
Postat av: frun

saknardig

2009-01-18 @ 23:12:32
Postat av: Karin

Låten är så bra. Och jag upptäckte att det är min kusins pojkvän som är producent åt honom. Blev lite förvånad där när jag såg någon jag kände igen på bilderna på Myspace :P



Och Kalle, klart det var trevligt! Jag tror inte man kan vara annat än glad i ditt sällskap! ;) Så glad för att jag fick vara med dig o dina vänner!

2009-01-18 @ 23:24:21
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: severina

ja, jag gillar kullzénska mest. men nilssons har så himla goda mackor. gov baguette med feta, quornfilé och pesto..hååå.

och mm, pommes satt helgött kan jag ju säga.

ja, jag ska tvinga hit nella i sommar, då får vi se till att ses ;) kram kram

2009-01-18 @ 23:33:43
URL: http://severina.blogg.se/
Postat av: Tobias

pommes är så himla gött .D

2009-01-18 @ 23:36:09
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv: Ja iofs. DVD versionen är tydligen en halvtimme längre!

2009-01-19 @ 00:10:04
URL: http://tankeord.blogspot.com
Postat av: ThereseLo

sv: jo men absolut, det håller jag med om till hundra. annars hade man inte ens vetat när något var lite roligare än vanligt. men händer det ingenting så får jag ingen inspiration och då blir det tråkigt att läsa, för att inte tala om tråkigt att skriva.



ja det låter som att du haft en riktigt trevlig helg och det låter också som att du inte alltid riktigt kan hålla tyst i vissta situationer, som att du kallade taxichauffören för tjockis, härligt tycker jag ;)



tack för tipsen då, jag ska tänka på det ;)

kramkramkramkram



2009-01-19 @ 00:53:29
URL: http://thereselo.blogg.se/
Postat av: Ia

Oh jag älskar ditt kakel (vilket också kan bero på att mitt kakel ser identiskt ut, var det partiskt?), och tycker mig skönja en mörk bänkskiva? Den skulle jag gärna kika lite närmare på. Är nämligen ute efter en mörk jag med men tycker inte jag hittat någon som passar perfekt än. Jag ställer mig på denna Pelles sida och trycker lite jag med ang bilder! Mycket, mycket bilder! :)

2009-01-19 @ 01:47:17
URL: http://virgo.blogg.se/
Postat av: emma

hehe ja eller hur :P som just nu hade jag behövt någon som snurrade upp mig :/ ha en bra dag!

2009-01-19 @ 04:58:07
URL: http://delicious89.blogg.se/
Postat av: anna

åh men titta, härligt med lite bilder =)



sv: hmm det har jag inte hört men ok jag provar, har du provat min frukost än då ;)

2009-01-19 @ 07:35:57
URL: http://anna1988.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack ja jag blev jätte glad! :) Hoppas du får en bra start på denna veckan killen..

2009-01-19 @ 08:20:55
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: jenny

Hehe japp sant,aldrig blivit av :)Jag är nog den enda 22 åringen :)hehe men någon måste ju vara det oxå..

2009-01-19 @ 08:21:40
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Nella

Haha. Gud så tjusiga bilder, men de kännetecknar åtminstone en fin helg. Jag är dock så fotogenisk så vem som helst skulle dö för att Slippa se bilder där jag återfinns. Men Kalle, återigen; Håret var verkligen fint, du var inte elak och vi var galet nöjda med helgen. Puss & Kram // Nella

2009-01-19 @ 08:38:30
Postat av: Marcus Å

Härligt att höra! Vad ska du hitta på idag?

2009-01-19 @ 10:14:27
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: Evelina

Fest är kul ;D Men jag festar inte varje helg ändå :) Och ditt hår är ju fint! Kul med bilder :p Gillar den sista ;)

2009-01-19 @ 10:18:14
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: pernilla

Men luggen din kommer växa ut igen på nolltid ;) Roligt att se bild på dig! Och visst är det roligare att festa och vara ute och träffa folk, än att sitta hemma och stirra in i en TV?!

2009-01-19 @ 10:51:20
URL: http://saywhatsername.blogg.se/
Postat av: korven

Antar att du också hade en lagom full och go helg då? :)

Inget fel med ditt hår..?



Bra att du gillar 7:an I must say :D

2009-01-19 @ 11:57:55
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Minaa

Joo fast väldigt jobiiigt, :/

2009-01-19 @ 12:28:15
URL: http://clumpsyminaa.blogg.se/
Postat av: Vickan

Hmmmmm, ja var ska jag börja? Kan börja med ett ramaskri över att du inte tittade till exempel! :p Håkan var mer än magisk med sitt framträdande och sina priser. Krunegård fick ÄNTLIGEN årets låt och gjorde ett underbart framträdde med Detektivbyrån. De spelade även med Hello Saferide på scen. Masinen avslutade allt med två dansnummer och jag fick för mig att jag skulle ut och dansa sönder mig själv. Ååååh vad härligt! Skit att du missade den, men en repris lär la gå?



Chilla med håret, det ser ju finfint ut! :) Jag var förkrossad efter att jag klippte av mig mitt och blekte det. Krossade mitt hjärta två gånger på rad där. Men nu har jag vant mig. Haha 1/23 del av mig? Ytterst lite men kan kanske stämma? tsss Ikväll ska jag i alla fall bli invalido på ett skivstångspass. Ses i träningsdjungeln!

2009-01-19 @ 12:32:56
URL: http://ignoreit.blogg.se/
Postat av: stefan

Orora dig inte för håret, jag tyckte du passade i det. Snyggt kök, jag ser fram emot att se din urmaning när den är klar. Tror att du bor hur snyggt som helst.

2009-01-19 @ 12:48:08
URL: http://stefanlarssons.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kulu&Konya är två byar i Turkiet,där jag är ifrån:) Fast Konya är en timme ifrån Kulu.

2009-01-19 @ 14:30:00
URL: http://ttturk.blogg.se/
Postat av: Ellen [Alatariiel]

SVAR: Ja bio för de lagliga ;D

2009-01-19 @ 14:45:20
URL: http://alatariiel.blogg.se/
Postat av: Fru

Tack baby! :)

2009-01-19 @ 15:01:07
Postat av: Pearl

det är inget fel på din lugg din mupp :)



japp, det kommer nog bild. haha. eller något..

japp det är pinsamt tycker jag med. jag frågade hans bästa kompis ang fylleringningen och vi kom fram till.. eller jag kom fram till att enda anledningen till att han ringde mig efter 1,5 år var att jag nog var den enda han inte fått sätta på. haha. för det var visst så, att tjejer är hälften så intressanta efter sex :P

2009-01-19 @ 15:35:48
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: linda

Ja den filmen är underbar! :D

haha ja du borde kanske testa att vakna pigg nån dag kalle o inte supa så förbannat ;P!



ja visst bra skit :D jo klart jag är på!

kram

2009-01-19 @ 15:36:27
URL: http://enarsson.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: ja, jag tror jag får ta och köpa en jag med. "/

2009-01-19 @ 16:07:34
URL: http://eemellie.blogg.se/
Postat av: Jenny

Sv: Hahah jasåå, jag såg faktist den igår, den var rätt okej:p. Ojj du verkar hyperaktiv haha, det kan vara rätt så avslappnande att läsa ibland:)

2009-01-19 @ 16:33:31
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Postat av: Sofia

Äntligen några bilder! Härligt! :D

2009-01-19 @ 18:07:29
URL: http://nittonhundra91.blogspot.com
Postat av: Emmy

Tack tack:) ja jag hade det supertrevligt!!:) hur hade du det? Kram

2009-01-19 @ 18:22:10
URL: http://fashionchickslife.blogspot.com/
Postat av: Umma

Jag tror ändå att du är snäll. Du har sagt flera gånger att du ibland inte är det, men det tror jag inte på. Och OM du nu är det så är det säkerligen så att det finns ett gott skäl till varför!



Snubben heter Mattias Edlund. Visst är den gåshunds-varning på? Blir på bra humör, och det kan behövas i detta svarta landskap.



Men... Inget fel att festa på helgen - Om det är det man VILL. Är det det du vill? :)



2009-01-19 @ 18:26:59
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Jessica

Svar: Nej, det var ju ingen liten sovmorgon direkt. Hehe! I morgon får jag verkligen gå upp i tid så jag hinner göra någonting, med andra ord sängen tidigt ikväll :)



Nej, varför ska man hålla sig till konstens regler? Varför inte skapa egna regler efter egen konst ;) Jo, tack slutarökandet går utomordentligt bra! :)

2009-01-19 @ 21:01:14
URL: http://www.articblueberry.se
Postat av: ✿Linda H ✿

det e ju inget!!!

Zeus e ju överguden och Mandrake e Fantomens polare! så jag har mäktiga killar i stallet!! hahaha

2009-01-19 @ 21:01:33
URL: http://hogsta.blogg.se/
Postat av: MALIN

Haha jaså? Jao jag har ju dock aldrig haft en enda sovmorgon i höst och gått till 14.00 och 16.00 så det är helt okej! Ibland ställs det in lektioner som i morgon, vilket är otroligt skönt!

Haha, ja tro det eller ej, men vi har enormt mycket plugg för att gå i ettan, tycker jag :D

2009-01-19 @ 21:04:27
URL: http://malinwallmon92.blogg.se/
Postat av: milla

Min är också skitful. Därför jag vill ha en ny ;)

2009-01-19 @ 21:13:03
URL: http://millarocker.blogg.se/
Postat av: Malin

jag läste ditt inlägg om håkan hellström, varför man gillar honom. Vilken lycka. Du beskriver mina tankar jag inte kunant sätta ord på, helt perfekt. Du skriver magiskt, helt fantastiskt!

2009-01-19 @ 21:19:48
URL: http://dumbom.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo, det är så det är att vara morgonpigg tyvärr..:P

2009-01-19 @ 21:28:11
Postat av: Your Dream Closet -,

ne jag jobbar med allt annat förutom kosmetika, men jag har utbildning när det gäller både hår -och hudvård :)

2009-01-19 @ 21:29:48
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Pearl

NANNEEEEEE!!!!!! :P

2009-01-19 @ 21:36:12
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

oh du friar ;)

nice!!



2009-01-19 @ 21:37:46
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Daniel

Lika tjusig som alltid..



Du ser lite rödbrusig ut...

en värmande sup eller tre?

2009-01-19 @ 21:42:31
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

hoppas du har en bra måndagskväll! kram

2009-01-19 @ 21:43:18
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Camilla

& för att påpeka. Jag gillar bilderna jag ser på dig, för de speglar en helt annan person. Överraskande, va nog mycket det jag ville komma fram till i förra inlägg. Flum.inlägg ..



Jag mår betydligt bättre i just bröstet och andning och hosta. men otur som jag har, har jag nu åkt på en bihåleinflammation och öroninflammation. Vilken kombination, right? Mår skit, bokstavligen skit. Läste att du jobbade i helgen, då har du turen att vara ledig någon dag i veckan nu då? Jag är är hemma och är sjuk som du säkert förstår. Endast tjejjeans ja, men snygga som attans. Du får hålla dig till du besöker concept här i Helsingborg. =) Jag lovar att sköta om mig om du gör de´samma

2009-01-19 @ 21:49:16
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: HANNAS

sv: Hmmm.. såg itne så jätteengagerat, men jaa det jag såg var inte så tokigt, roligt att se vilka som vinner och sen vare ju en del uppträdanden osv!

2009-01-19 @ 21:49:18
URL: http://haniepanie.blogg.se/
Postat av: Evelina

Svar: Jo, jag köper all ;D Men jag säljer sen också. Och köper vissa begagnade :p



Haha, härlig chaufför :p

2009-01-19 @ 21:51:59
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Svar: Jag tycker du borde ha en frågestund för du verkar ha en hel drös med läsare, så du borde ju få rejält med frågor! :):)

2009-01-19 @ 21:52:01
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Elin

där körde jag med mitt lilla macro :)

2009-01-19 @ 22:00:21
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Mandy

hallåhallåå :D



Jasså vakul!!

Ledig fy vad orättvist.. ! Jag ska baa plugga ophc plugga vilket liv.. dock Kåren på fredag ^^ Och löning.. Hahaha då ska man ha kul.. när allt pluggande är över för denna gång..



Kul i lördas då?

2009-01-19 @ 22:05:31
URL: http://amandarieem.blogg.se/new
Postat av: emelie

sv: haha precis, kan inte göra mer än att hålla med dig :D

2009-01-19 @ 22:08:55
URL: http://nakenkaktus.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

hihi då så.. ok vi kör:)

2009-01-19 @ 22:12:30
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lena

haha, ja det undrar jag med! galet osexigt.. hellre ordentligt med hår till och med, faktiskt!

2009-01-19 @ 22:24:18
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Fanny

haha visst är ja smart ;P

2009-01-19 @ 22:30:22
URL: http://faaanys.blogg.se/
Postat av: Aziza

hahah, jag har ätit hur mycket glass som helst ;), det hjälper inte...



tack du!

2009-01-19 @ 22:37:20
URL: http://mangoapelsin.blogg.se/
Postat av: stefan

Intressant vad folk tycker om kremeringsfrågan egentligen. blev det bara svarande på andras kommentarer i afton, ingen egen blogg.

2009-01-19 @ 23:23:13
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Nadia

Jag tycker den är fantastisk! :D love it. mjao..

Åh no! Har du inge badkar människa? Då kan man ju lika gärna hoppa ner i graven direkt, skumbad, varmt, på vintern är det bästa :)

2009-01-19 @ 23:24:06
URL: http://zoegaz.blogg.se/
Postat av: sadia

jobbigt med otrevliga taxichauförrer ;O

2009-01-20 @ 07:39:24
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: DD

KÄnner igen det där med myror i benen och klipulver och en en centrifug i skallen. Det är ensamheten och rastlösheten. Man vill inte vara ensam. Man vill inte sitta stilla och känna att man långsamt dör. Den känslan finns där varje dag.



Tur för dig att det finns så många goa personer som vill vara hos dig och bota dig från detta.



2009-01-20 @ 08:03:25
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: anna

te är grymt bra! somna kan jag men får springa på toa en gång i timmen haha. mina favoriter just nu är chaite och sencha lime (ett grönt te). men jag dricker typ vilken sort som helst hehe.

2009-01-20 @ 08:05:29
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Elle

Ser ut som ni haft kul. Som vanligt mycket bra skrivet, du placerar orden så de blir vackra =). Alltså inte meningen att typ överösa med beröm men jag gillar att läsa det du skriver!



Ha en bra dag!

2009-01-20 @ 11:11:26
URL: http://fashionforelife.blogg.se/
Postat av: anna

läser läs- och skrivinlärning den här terminen, fjärde ternminen på lärarprogrammet.



va kommer killers itll hultsfred?! det visste jaginte ens. fan avd jobbigt. jag som sagt hejdå till hultan för några år sen. suck. ska du dit eller?

2009-01-20 @ 12:56:26
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ny blogg för någon har hackat min andra! puss. /förra bloggen var ttturk.blogg.se

2009-01-20 @ 15:03:04
URL: http://ttturkia.blogg.se/
Postat av: Sassy

Äh, man kan inte alltid vara trevlig! Om någon är otrevlig mot en är det ju svårt att vara trevlig tillbaka.



Det var min andra bloggdejt någonsin!

2009-01-20 @ 15:15:05
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Elin

en sony a200 :P

2009-01-20 @ 15:44:00
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: pelle

Kolla en bild på Kalmar-Kalle, yo! Ser fram emot hemma-hos-Kalle-i-Kalmar-bilderna-som-Pelle-utmanade-honom-i... bilderna! ;)

2009-01-20 @ 16:02:24
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Penajs - tankar, foton & musik

hihi ja visst är det?:) min favorit! haha

2009-01-20 @ 16:15:25
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sv: Ja haha prescis suck.. :P



Åh det såg ut som om ni hade det roligt och mysigt!

2009-01-20 @ 16:52:11
URL: http://stockholmsflickans.blogg.se/
Postat av: Perfektion by Emma

ha ha, ja mer onyttiga kan de åtminstone inte bli. kontrade med min nyttiga frukost idga istället..

2009-01-20 @ 16:59:21
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: Haha visst är det?! ;)

2009-01-20 @ 16:59:50
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0