Det här är ingen jävla reklampelare

Inte nog med att e-post är ett paradis för alla spamutskick. Och irriterande. Lika irriterande är ni som tror det här är nån jävla reklampelare, marknadsföringsplats eller ställe där man bajsar ut om diverse tävlingar där man kan vinna dildos, smycken och handväskor. Lika bra att ge upp, dom syns inte så många minuter ändå.


Kommentarer
Postat av: Sysslingen

Sta pa dig! ta ingen skit haha : )

Jag har tyvarr inte hittat nagot fodral an, verkar inte vara en storsaljare har heller. Tro det eller ej men haromdan pa stranden var det en pesnionar som tog fram ett och plockade fram en vacker gul icke-mosad banan! vagade inte ga fram och fraga vart hon kopt det. angrar mig nu. Du menar val inte att det inte ligger ett rosa luddigt fodral och vantar pa mig?! kom igen nu kalle. dags att plocka fram designtankandet och skissa fram ett nu!

2008-08-06 @ 03:16:42
Postat av: Josephine

äh, orka träna:O jag har nog aldrig tränat ordentligt i hela mitt liv, inte ens i skolan för jag hatade idrott och allt som hade med det och göra. visst ridning räknas men ja, jag sätter nog aldrig på mig kläder och cyklar till friskis :D

2008-08-06 @ 12:21:28
URL: http://juiiice.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, vad mer kan man begära än Öland och Kalmar på sommaren? Lite gott sällskap då kanske, annars är det nog fullbordat! =) Saknar Kalmar såå mycket redan!! =( Ok, så du tog dig till EM via kontakter? Smart! ;) Gick du den där utbildningen i Danmark eller har du bara ett genuint intresse för inredning? =)

2008-08-06 @ 14:48:47
Postat av: Karin

Sorry, glömde skriva namn o grejjer, var inte meningen att vara anonym eller nåt, haha! =P

2008-08-06 @ 14:49:26
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0